Verzending & Retournering

Verzending

Tenzij vooraf anders overeengekomen, geschieden alle leveringen na betaling met iDEAL.

Bij leveringen tot 150,- euro (excl. btw en evt. korting), wordt 8,50 euro (excl. btw) voor verzend- en administratiekosten in rekening gebracht.

Orders boven de 150,- euro (excl. btw en evt. korting), worden franco geleverd.

Er geldt geen minimale afname.

Voor de leveringen werken wij samen met PostNL en DHL, deze pakketdiensten werken met een digitaal tracking systeem dat automatisch per email een bericht naar je stuurt zodat je ten alle tijden weet waar je pakket zich bevindt. De dagen dat er doorgaans geleverd kan worden zijn: maandag t/m zaterdag. Het is natuurlijk het makkelijkste als je zelf thuis bent, maar is dat onverhoopt niet het geval dan zal er tot 2x toe gepoogd worden om bij jou of bij de buren af te leveren, indien je dat NIET wenst, gelieve dat graag vooraf te melden. Als het afleveren bij jou of de buren niet lukt dan zal er een briefje in de bus gedaan worden en kun je je pakket zelf ophalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt.

Retourneren

Neem voor het retourneren van een zending eerst contact op met ons. Wij maken dan in overleg met jou een afspraak om het pakje op te laten halen. Er worden geen verzendkosten gecrediteerd voor verzendingen die zelf geretourneerd zijn.