[vc_row bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-vz-jquery” bg_image_new=”id^66199|url^https://sugarskillsacademy.com/wp-content/uploads/2018/12/candy-purkista.jpg|caption^null|alt^null|title^candy-purkista|description^null” bg_image_repeat=”no-repeat” bg_override=”ex-full” enable_overlay=”enable_overlay_value” overlay_color=”#757575″ overlay_pattern=”transperant” overlay_pattern_opacity=”25″ css=”.vc_custom_1544713188318{padding-top: 12% !important;padding-bottom: 12% !important;background-color: #000000 !important;}”][vc_column offset=”vc_col-lg-12 vc_col-md-12″][ultimate_fancytext strings_textspeed=”0″ strings_backspeed=”0″ strings_startdelay=”800″ strings_backdelay=”0″ typewriter_loop=”off” typewriter_cursor=”off” fancytext_tag=”h2″ fancytext_strings=”XYLITOL” css_fancy_design=”.vc_custom_1544776488629{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;}” strings_font_size=”desktop:34px;mobile_landscape:22px;mobile:22px;” strings_line_height=”desktop:44px;mobile_landscape:32px;mobile:32px;” fancytext_color=”#ffffff”][ultimate_fancytext strings_textspeed=”1″ strings_backspeed=”0″ strings_startdelay=”2700″ strings_backdelay=”0″ typewriter_loop=”off” typewriter_cursor=”off” fancytext_tag=”h2″ fancytext_strings=”- Het geheime ingrediënt -” css_fancy_design=”.vc_custom_1552986953027{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;padding-top: 5px !important;padding-bottom: 20px !important;}” strings_font_size=”desktop:70px;mobile_landscape:38px;mobile:30px;” strings_line_height=”desktop:80px;mobile_landscape:48px;mobile:40px;” fancytext_color=”#ffffff”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1544712950968{padding-top: 70px !important;}”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Xylitol Pasta’s

Volgens een uitgebreid onderzoek heeft xylitol tal van voordelen voor de gezondheid. Xylitol is antibacterieel, antiviraal en schimmelwerend tegen candida, gist en andere schimmelinfecties. Het heeft ook alkaliserende eigenschappen en daarom helpt het bij het handhaven van de pH-waarde van het lichaam.

Door het toevoegen van xylitol in alle Scandinavian Skin Candy pasta’s, is de ontharing gemakkelijker dan ooit tevoren, terwijl er minder roodheid of irritatie van de huid ontstaat in vergelijking met de traditionele body sugaring pasta’s.

“Wax is for Cars, Candy is for Skin”

Met Skin Candy, hoeft uw klant het haar niet langer te laten groeien dan de lengte van 5-7mm in tegenstelling tot hars-technieken. Ervaren therapeuten kunnen zelfs de kortste haren verwijderen met onze pasta’s.

Harsproducten kleven ook aan levende huidcellen, waardoor de procedure pijnlijk is en de huid geïrriteerd raakt. Dit gebeurt niet met Skin Candy, omdat de pasta wateroplosbaar is – het glijdt over levende huidcellen, het verwijderd dode cellen van het huidoppervlak en het maakt de huid gemakkelijker te behandelen na de ontharing.

De hars producten, gebruikt om benen en volledige lichamen te harsen, zijn gemaakt van op aardolie gebaseerde hars en chemicaliën waardoor ze vatbaar zijn voor besmetting of kruisbesmetting. Scandinavian Skin Candy pasta is puur natuur. Het is zelfs eetbaar en heerlijk. Alle pasta’s zijn 100% veilig en uiterst huidvriendelijk.

Al met al kunnen we je ervan verzekeren, dat als je eenmaal voor Skin Candy kiest er geen weg terug is naar harsen. Dat is hoe uniek de producten zijn.

Natuurlijke ingrediënten veroorzaken geen irritatie of allergieën

Aangezien de pasta is gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten en geen conserveringsmiddelen of andere toevoegingen bevatten, is het veilig om te gebruiken, zelfs voor klanten met een allergie, droge psoriasis en droge jeukende eczeem.

Onze pasta’s hebben een zeer hoge concentratie van suiker die de groei van bacteriën in de pasta voorkomt. Door toevoeging van xylitol bevat de pasta suikeralcoholen, die de pasta ook hydraterend en antibacterieel maken.

Een comfortabelere behandeltechniek

Met Skin Candy, zullen alle klanten een aangenamere ontharing ervaren:

Met onze zoete methode wordt het haar verwijderd in zijn groeirichting, waardoor het haar dieper uit de follikel te verwijderen is. Zo kunnen we voorkomen dat het haar in de follikel breekt en dus kunnen we het aantal ingroeiende haren minimaliseren.

Omdat het haar wordt verwijderd in de natuurlijke groeirichting, is de behandeling veel zachter en aangenamer voor je klanten.

Effecten op de huid en haargroei

Met Skin Candy is het niet nodig om het haar langer te laten groeien dan de lengte van 5-7mm in tegenstelling tot harstechnieken. Ervaren therapeuten kunnen zelfs de kortste haren verwijderen met onze pasta’s.

Na een aantal behandelingen begint het haarzakje af te breken. Het haar wordt dunner, en na een paar behandelingen zal het regelmatig behandelde gebied blijvende resultaten in de vorm van verminderde haargroei tonen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][ultimate_heading main_heading=”Natuurlijk – zacht – aangenaam” spacer=”line_only” spacer_position=”bottom” line_height=”3″ line_width=”100″ el_class=”accent-border-color color-title” main_heading_style=”font-weight:bold;” main_heading_font_size=”desktop:30px;” main_heading_line_height=”desktop:40px;” main_heading_margin=”margin-bottom:10px;” sub_heading_style=”font-weight:bold;” sub_heading_font_size=”desktop:18px;” sub_heading_line_height=”desktop:28px;”][/ultimate_heading][vc_column_text css=”.vc_custom_1563548855728{margin-top: 20px !important;}”]Onze methode van ontharen is ontwikkeld om een balans te garanderen tussen natuurlijke geuren, zachte aanraking en een aangename omgeving. Alle pasta’s bevatten xylitol, een bijzonder ingrediënt die zorgt voor een effectievere werking. Maar xylitol heeft meer eigenschappen zoals de hydraterende en antibacteriële werking. Ook zijn de pasta’s hierdoor makkelijker in gebruik en dit is een reden waarom je voor de Skin Candy productlijn zou kiezen.[/vc_column_text][vc_single_image image=”66291″ img_size=”full” css=”.vc_custom_1545399949522{margin-top: 20px !important;}”][/vc_column][/vc_row]